Hemtjänst Alingsås

Tillsammans med dig vill vi öka ditt fysiska, psykiska och sociala välbefinnande!

HemTrevnad i Alingsås

Välj hemtjänst från HemTrevnad!

När du beviljas hemtjänst/hemsjukvård av Alingsås kommun, är det du själv som bestämmer vem som skall utföra den. Ett viktigt val. Dels för att du skall få all den hjälp du behöver. Dels för att du givetvis vill ha någon du kan lita på till hundra procent. HemTrevnad hjälper dig med den hemtjänst/hemsjukvård du blivit beviljad.

HemTrevnad finns till för din skull. Du är vår kund och det är du som bestämmer hur du vill ha din beviljade hemtjänst utförd. Du bestämmer när vi skall komma och vad vi skall göra – inte tvärtom. Vi rättar oss efter dina vanor, behov och tider. Samtidigt håller vi hårt på din integritet och din personliga säkerhet.

I Alingsås har HemTrevnad varit aktiva sedan 2006. Samma år fick företaget sina första hemtjänstuppdrag av Alingsås Kommun och antalet kunder har hela tiden ökat.

Kontakta oss!
Vi kommer gärna hem till dig och presenterar oss!

Så här enkelt är det att välja hemtjänst från HemTrevnad:

 1. Vi gör ett personligt besök hos dig
  Kontakta oss och boka ett personligt besök på en tid som passar dig och dina anhöriga. Vi kommer gärna hem till dig/er och berättar mer.
 2. Prata med biståndshandläggaren
  När du/ni bestämt er för att välja HemTrevnad som utförare av den hemtjänst du är berättigad till, meddela din biståndshandläggare beslutet.
 3. Arbetet kan påbörjas
  Alingsås kommun meddelar oss om ditt intresse och att ni valt oss som hemtjänstutförare. Vi kontaktar er och bestämmer när arbetet skall påbörjas.
 4. Hjälp med tilläggstjänster?
  Tänk samtidigt över om det finns några tilläggstjänster i och omkring hemmet och huset som du skulle behöva hjälp med. Du betalar ju bara 50 % av kostnaden själv!

Våra tilläggstjänster

Vi ställer upp när du vill och hur ofta du vill. Samma företag och samma människor hjälper dig både med beviljad hemtjänst och med tilläggstjänsterna.

Tvätt, inköp, matlagning, ledsagning, storstädning, fönsterputsning, mattpiskning, gräsklippning och enklare hantverk är några exempel på arbeten vi gärna hjälper till med.

Läs mer om tilläggstjänsterna under fliken Tilläggstjänster/privata tjänster »

Mer om hemtjänst

Vad innebär hemtjänst? »

Kontakta oss

Adress:

HemTrevnad AB
Göteborgsvägen 12
441 32 Alingsås

Tel: 0322-144 01

Hitta hit / Karta

Kontaktpersoner

Claes Bergvall
Tel: 0732-73 30 43
Skicka e-post

Madeleine Blomgren
Tel: 0734-61 56 21
Skicka e-post

Katarina Johansson
Tel: 0706-55 93 86
Skicka e-post